Baggrund

Best In Class blev grundlagt i 2008 af Lau B. Jensen. I den periode var næsten hver eneste virksomhed fokuseret på cost-optimering, hvilket bevirkede at Lau fokuserede benhårdt på optimering af udviklingsprocesser. Han blev dengang fascineret af et nyt programmerings sprog ved navn Clojure, der satte udviklere i stand til at skrive kode der var 12x kortere end Java/C++, hvilket både bevirkede at god software kunne skrives langt hurtigere og bedre end det før var muligt, men også at al efterfølgende udvikling og vedligehold blev optimeret.

Best In Class har siden undfangelsen været baseret på en Freelance-model, hvor de bedste udviklere tilkobles de projekter hvor de kan gøre størst mulig nytte og dette har sidenhen bevirket, at vi også har været aktive indenfor både Strategi og Online Markedsføring.

undefined
undefined

Værd at vide

Vi tilbyder altid at håndtere hele processen, fra idé, over server-/cloud opsætning til lancering, men i de tilfælde hvor i har egne ressourcer til rådighed, ser vi samarbejdet som en stor styrke.

Hvor andre slår hårdt på at være totalt uafhængige uden faste partnere, så har vi en række partnere til hvem vi har tillid og derfor anbefaler i de sammenhænge hvor de kan tilføre et projekt værdi. Det være sig alt fra Linode/EC2 til Quickpay og Webshipr. Vi har gjort os mange erfaringer og dem lader vi vores kunde komme til gode, det er være ærlige omkring og stolte over.

Og så elsker vi at få besøg, hvorfor ikke lægge vejen forbi?

Proudly built on and hosted by SabreCMS